fashion and beads online de mooiste sieraden en hipste accessoires bestellen fashionandbeads.nl

Op zoek naar een leuke cadeaubon, of luxe geschenkverpakking?
Een cadeaubon, of een gift mooi ingepakt in een luxe geschenkverpakking is leuk om te geven, en om te krijgen!


Sorteer op:
 
Cadeauverpakking goud


 
InStock
0.50

Cadeauverpakking streep goud


 
InStock
0.75

Cadeauverpakking golven goud


 
InStock
0.75

Sieradenkaartje love you mom


 
InStock
1.00

Cadeauverpakking hartjes


 
InStock
1.25

Sieraad zakje a gift for you


 
InStock
1.25

Cadeauverpakking lila/zilver


 
InStock
1.50

Cadeautas polkadot zilver


 
InStock
2.00

Cadeautas polkadot rose goud


 
InStock
2.00

Cadeaudoosje a gift for you


 
InStock
2.25

 

Of je het nu gebruikt voor verjaardagen, speciale gelegenheden, een behaalde mijlpaal, voor de feestdagen, of gewoon zomaar, een cadeaubon geven kan altijd. En als deze dan ook nog eens in een extra speciale verpakking wordt gegeven, maakt dit het cadeau alleen maar mooier!
 

Heb jij ook zo’n vriendin voor wie het zo lastig is om sieraden of accessoires uit te kiezen? Die zo’n eigen stijl heeft dat je weinig durft te kopen? Waarschijnlijk kennen we die allemaal wel (of misschien ben je er zelf we zo een). En juist om deze reden is natuurlijk dan ook de cadeaubon uitgevonden.

Geef iemand een leuk cadeau, maar laat hem of haar zelf uitkiezen wat ze (of hij) er precies van koopt, ideaal toch? De cadeaubonnen zijn er in 8 verschillende bedragen.

Tot slot vind je op deze pagina ook nog een mooie serie aan cadeauverpakkingen om jouw gift nog net iets specialer te maken. Want zoals voor het cadeau geldt: wanneer het zorgvuldig is uitgezocht, wordt dit gevoel zeker overgedragen naar de ontvang(st)er. En dat zorgt altijd voor waardering.

Ben je op zoek naar een specifiek bedrag, stuur gerust een email naar hallo@fashionandbeads.nl of vul het contactformulier op de website in.


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN