fashion and beads online de mooiste sieraden en hipste accessoires bestellen fashionandbeads.nl

Over Fashion & Beads

Sieraden zijn er bij mij met de paplepel ingegoten.
Een vader als goudsmid waarbij ik van kleins af aan al in de winkel hielp.
Alle kneepjes van het vak heb ik dan ook van mijn vader in de werkplaats geleerd. Daar stonden allerlei machines voor te polijsten, te slijpen, een grote werkbank waar klokken, en sieraden werden gerepareerd die stuk waren. Ooit begonnen met het poetsen van zilveren theelepeltjes, sieraden in een tril badje schoon te maken en pakjes inpakken voor de klanten. Later toen ik wat groter was, mocht ik de klanten helpen, sieraden repareren, en de grote etalages (het waren 8 dubbele!) stylen. En heb ik sieraden leren ontwerpen en het maken ervan.

Inmiddels is mijn vader lekker met pensioen, maar bleef de creativiteit toch kriebelen bij mij. Ik wilde verder gaan maar dan in een moderner jasje. Een leuke webshop, gezellig op markten, en in pop-up stores staan. En niet alleen sieraden verkopen, maar ook damestassen, portemonnees, sjaals, en zo nog veel meer kunnen daarbij niet ontbreken natuurlijk.

Fun facts over mij:
  • Ik ben gek op sushi. Daar kun je mij 's nachts voor wakker maken!
  • Ik ben een enorme flamingo fan! In de webshop kun je er heel wat terug vinden.
  • Mijn favoriete seizoen is de zomer. 
  • Ik heb 6 vogels, 2 schildpadden, en 2 aquariums met leuke vissen. 
  • In mijn vrije tijd mag ik graag iets leuks doen met vriendinnen, of lekker een beetje Netflixen!
Heb je vragen of opmerkingen? 
Stel deze gerust! Onze klantenservice staat altijd voor je klaar!

Fashion & Beads de leukste plek om online de mooiste sieraden en hipste accessoires te kopen.
Ik wens je veel shop plezier!
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN