fashion and beads online de mooiste sieraden en hipste accessoires bestellen fashionandbeads.nl

Creatieve workshops Amstelveel zijn ideaal als jij iets te vieren hebt met je vriendinnen, collega's, of familie.
Een babyshower, verjaardag, kinderfeestje, uitje/teambuilding met collega’s, een te gek vrijgezellenfeestje of gewoon zomaar.

 Klik op een van de onderstaande workshops voor meer informatie en je op te geven.

Sorteer op:
 
Kinderfeest Amstelveen


 
InStock
10.00

Workshop Ibiza wegwijsbordjes


 
InStock
15.00

Wikkelarmbanden maken


 
InStock
25.00

Slagletter armband maken


 
InStock
25.00

 

De leukste crea workshops voor kinderen en volwassenen

De creatieve workshops Amstelveen zijn onderverdeeld in verschillende thema’s. Zo bieden we toffe crea workshops voor kinderen aan voor minimaal 4 personen, maximaal 14 personen. De workshop focust zich op het maken van naam en kralenarmbanden en duurt ongeveer anderhalf uur. We houden onze prijzen toegankelijk, zodat het leuk blijft om een verjaardagsfeestje bij ons te komen vieren. Wij bieden mogelijkheden om polaroidfoto’s te maken tijdens de creatieve workshop, zodat de kids naar huis gaan met een leuke herinnering. 

Creatieve workshops sieraden maken

In ons assortiment bieden we ook verschillende creatieve workshops aan die zich focussen op het maken van sieraden. Denk hierbij aan wikkelarmbanden en slagletter armbanden. Onze ervaring leert dat dit een perfecte activiteit is voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje of een gezellige vriendinnenclub. We starten de workshops sieraden maken altijd met uitleg over de verschillende materialen. Vervolgens gaan we met z’n allen rond de tafel aan de slag, onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteraard neem je je eigen creatie mee naar huis.

De locatie van de creatieve workshops in Amstelveen

De creatieve workshops vinden plaats in Amstelveen. We hebben een gezellige ruimte waar we plaats bieden aan maximaal 10 volwassenen of 14 kinderen. Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden voor de deur. Mocht je het leuk vinden om vanuit het gemak van je eigen huis een creatieve workshop te volgen, dan komen we graag bij je thuis. Je kunt bij ons terecht voor een creatieve workshops van maandag tot en met zaterdag. Ook in de avonden zijn we beschikbaar.


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN