fashion and beads online de mooiste sieraden en hipste accessoires bestellen fashionandbeads.nl

Een geniaal cadeau dat je stiekem het allerliefst jezelf zou geven!

Een geniaal cadeau dat je stiekem het allerliefst jezelf zou geven!

Een geniaal cadeau dat je stiekem het allerliefst jezelf zou geven!

Wanneer je op zoek bent naar een geniaal cadeau voor haar dan garanderen we je een 100% succes rate met onze unieke verrassingsbox. De fantastische sieraden verrassingsbox van Fashion & Beads bevat mooie zelf uitgekozen cadeautjes die ieder speciaal ingepakt zijn. Het enige wat we van jou willen weten is of de ontvanger van goudkleurige sieraden of zilverkleurige sieraden houdt. Beide kan natuurlijk ook! Wij zoeken op basis van de opgegeven voorkeuren zorgvuldig de mooiste sieraden en accessoires uit, zodat jij met een goed gevulde box op pad kunt. De daadwerkelijke inhoud houden we geheim tot het allerlaatste moment. Dat maakt dat de verrassingsbox ook hét perfecte cadeautje voor jezelf is.

Een geniaal cadeau voor een aantrekkelijke prijs

Onze verrassingsboxen zijn verkrijgbaar in drie maten, te weten: S, M en L. Elke box is goed gevuld met sieraden en accessoires die afgestemd zijn op jouw wensen. Indien je dit geniale cadeau wilt geven voor een speciale gelegenheid dan horen we dit graag van je. We pakken de box dan speciaal in een passend thema in. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardagscadeu, huwelijk, babyshower, de feestdagen of zomaar. Geef het aan ons door en wij maken er een bijpassend feestje van!

Ontvang meer waarde dan waar je voor betaalt

Ssst, niet verder vertellen hoor, maar wist je dat de waarde van de verrassingsboxen altijd minimaal €15,- hoger is dan dat jij ervoor betaalt?

Een extra cadeautje van ons voor jou!

Wij zorgen ervoor dat je goed beslagen ten ijs komt wanneer je de box weggeeft. En beslis je om 'm voor jezelf te houden dan kun je op ons rekenen dat we je in de watten leggen. Uiteraard zorgen we ervoor dat er een goede verdeling tussen verschillende sieraden en accessoires in de box zit. Je mag ervan uitgaan dat je verschillende items aantreft die doorgaans ook nog eens goed bij elkaar passen.

Wat zit er in de verrassingsbox voor haar?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit geniale cadeau? Wellicht twijfel je nog omdat je het spannend vindt om iets te geven waarvan je niet exact weet wat erin zit. In dat geval kunnen we nog een aantal details prijsgeven.

Verrassingsbox voor haar S

Er zitten altijd minimaal 4 producten in de verrassingsbox voor haar S.

De verkoopprijs is € 34,95 en de waarde van de inhoud is minimaal € 50,--.

Je kunt van tevoren aangeven of de ontvanger van zilver of goud houdt en welke kleurtinten favoriet zijn.

Verrassingsbox voor haar M

Er zitten altijd minimaal 5 producten in de verrassingsbox voor haar M.

De verkoopprijs is € 49,95 en de waarde van de inhoud is minimaal € 65,--.

Je kunt van tevoren aangeven of de ontvanger van zilver of goud houdt en welke kleurtinten favoriet zijn.

Verrassingsbox voor haar L

Er zitten altijd minimaal 6 producten in de verrassingsbox voor haar L.

De verkoopprijs is € 69,95 en de waarde van de inhoud is minimaal € 85,--.

Je kunt van tevoren aangeven of de ontvanger van zilver of goud houdt en welke kleurtinten favoriet zijn.

Verrassingsboxen voor de feestdagen

Bestel je dit geniale cadeau voor haar vóór 15:00 dan wordt je verrassingsbox dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen heb je het cadeau dan de volgende dag al in huis. Het is slim om je verrassingsbox voor de feestdagen tijdig te bestellen of door te sturen naar je secret santa. We hebben namelijk geen invloed op de daadwerkelijke bezorging. Zeker rond de kerstdagen kan er vertraging oplopen bij de bezorgdiensten in het bezorgen van pakketjes.

Wij wensen jou vast heel veel (uitpak)plezier met een van onze sieraad-verrassingsboxen! X

reacties op “Een geniaal cadeau dat je stiekem het allerliefst jezelf zou geven!

Geen reacties

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN