fashion and beads online de mooiste sieraden en hipste accessoires bestellen fashionandbeads.nl
 
Herenarmbanden -Fashion & BeadsHerenhorloges - Fashion & Beads
Heren kettingenMusthef armbanden- Fashion & Beads
 

 
 

Zei iemand dat mannen niet van accessoires houden? Nou, zeker wél hoor! Speciaal voor de man hebben we hier dus een hele categorie gewijd aan mooie accessoires voor mannen, van leuke heren armbanden en kettingen tot mooie heren horloges.

Net zoals bij de andere categorieën op deze website, hebben we er ook voor de heren voor gezorgd dat er volop keus is. Zo hebben we bijvoorbeeld armbanden van houten materialen (bijvoorbeeld houten kralen) of van leer, en vormen hout- steen en de meer rustieke kleuren vaak een goede basis voor zowel stoere als meer verfijnde herenarmbanden.

Wat betreft de horloges, zien we dat deze, iets vaker dan bij vrouwen het geval is, een neutrale kleur hebben. Hoewel dit lekker praktisch en makkelijk te combineren is met de rest van de outfit, hoeft dit zeker niet saai te zijn. In tegendeel zelfs, want juist omdat de kleur vaak wat neutraler is, zijn de overige details en de klok zelf vaak veel opmerkelijker.

Kijk dus zeker eens rond of er iets voor jou, of als je opzoek bent naar een cadeautje voor jouw man tussen zit. Kun je niet helemaal vinden wat je zoekt of heb je vragen over een of meer items? Laat het me weten, ik help je graag verder! 


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN